Συνολικές προβολές σελίδας

Visitors

Search

13/12/11

Το 2012... Χαρούμενο ή όχι;

   Από την στιγμή που ο Δεκέμβρης αντικατέστησε τον Νοέμβρη, υπάρχει ένα πράγμα που με προβληματίζει. Ναι, είναι αλήθεια πως τα Χριστούγεννα και το νέο έτος θα έπρεπε να μας φέρνουν χαρά, όμως είναι δυνατόν αυτό; Είναι δυνατόν να περιμένουμε το νέο έτος με χαρά όταν μας φοβίζουν καθημερινά;
  Τώρα μάλλον θα σκεφτείτε "Τι να θέλει να πει". Θέλω να πω, πως για πολύ καιρό μας έλεγαν ότι το 2012 θα τελειώσει ο κόσμος, μέχρι και ταινία έβγαλαν γ' αυτό. Μετά άρχισαν να λένε στην τηλεόραση ότι η οικονομική κρίση θα είναι πολύ μεγάλη. Αφού μέχρι και οι γονείς μου άρχισαν να σκέφτονται το ίδιο. Ε, λοιπόν εγώ προσωπικά τώρα τα θυμάμαι όλα αυτά και πως, σας ρωτώ πως, θα μπορούσα να περιμένω με χαρά το νέο έτος; Εσείς μπορείτε; Μετά όμως σκέφτηκα ότι αν, (ΑΝ) τελειώσει στα αλήθεια ο κόσμος εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα! Ή μάλλον μπορούμε. Μπορούμε να χαρούμε την ζωή μας όσο περισσότερο γίνεται. Γιατί ακόμη κι αν δεν τελειώσει ο κόσμος μπορεί να... Ας πούμε να περπατάμε στον δρόμο και να μας πατήσει κανένα αυτοκίνητο. Δεν συμφωνείτε;


3 σχόλια:

  1. Λοιπόν πρώτα από όλα σου εύχομαι καλές γιορτές!!!Να μην αφήνεις τίποτα να επηρεάζει την αισιοδοξία και την ελπίδα σου!!! Πάντα να ονειρεύεσαι και να πιστεύεις!!!
    Και πάνω από όλα αυτό που είπες να ζεις (ζούμε) το τώρα όσο πιο όμορφα γίνετε και για τα υπόλοιπα, μη σε νοιάζει... Ο Κύριος ξέρει καλύτερα από εμάς!!!
    Καλή συνέχεια στο όμορφο μπλογκ σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημητρούλα μου, εγώ προσωπικά, δεν αφήνω τίποτα να με καταθλίψει. Δεν πα να λένε ότι θα τελειώσει ο κόσμος, δε πα να λένε ότι η οικονομική κρίση θα χειροτερέψει.
    Εγώ ένα ξέρω, θα συνεχίσω να ονειρεύομαι και να ζω τη ζωή μου με τις ίδιες αρχές και αξίες που τη ζούσα μέχρι τώρα. Όλα αυτά δεν είναι το κέντρο της ζωής μας. Φάσεις της ζωής μας είναι, και θα περάσουν. Εμείς όμως σαν άνθρωποι, θα συνεχίσουμε την πορεία μας. Και πρέπει να τη χαράζουμε με γνώμονα τη δικαιοσύνη, την ελπίδα, την αισιοδοξία και την πίστη. Εξάλλου, όσο αφορά την κρίση, εμείς οι Έλληνες ξέρουμε να ζούμε και με τα πολλά, και με τα λίγα. Μόνο, ας βοηθάμε εμείς που ακόμη δεν μας έπιασε πολύ η περιβόητη κρίση, όσους συνανθρώπους μας μας έχουν ανάγκη.
    Οι "μεγάλοι" και "δυνατοί" του κόσμου, ας κελαϊδούν όσο θέλουν. όταν είμαστε ενωμένοι, τίποτα δε θα μας αγγίξει.
    Καλό σου βράδυ ευαίσθητο μου κοριτσάκι και... μην ακούς κανέναν. Έχε εμπιστοσύνη στο Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γεια σας! Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο "The Craziest Class"! Εύχομαι να είστε ευχαριστημένοι από αυτά που είδατε, διαβάσατε και ακούσατε!

Δήμητρα